NOT KNOWN FACTS ABOUT بیماری سل بیضه

Not known Facts About بیماری سل بیضه

Not known Facts About بیماری سل بیضه

Blog Article

سوء تغذیه می‌تواند منجر به کم خونی و کاهش وزن شود. سوء تغذیه در کودکان نیز می‌تواند کندی در رشد وکوتاهی قد را ایجاد کند.

نظرات درباره بیماری سلیاک ناشناس گفت: ۱۴۰۳/۰۱/۱۰ در ۲:۱۷ ق٫ظ چرا میگن مشروبات الکلی برا سلیاک مضرنیست آخه پرز معده رو می‌بره که

راز مهم مادران ژاپنی؛ چرا آنها از کالسکه کودک استفاده نمی کنند؟

به علاوه این بیماری در زنان نژاد آفریقایی-آمریکایی (سیاهپوستان) چهار برابر شایع‏تر از زنان سفیدپوست است و زنان سیاهپوست در معرض خطر بالاتری به  گرفتاری کلیه، ریه و پوست هستند و مرگ و میر در آنان هم بیشتر است. چرا به بیماری لوپوس دچار می شویم؟

● برخی از افرادی که به مایکوباکتریوم توبرکلوزیس مبتلا می‌شوند - باکتری عامل سل - علائم خاصی را تجربه نمی‌کنند.

بیماری سلیاک کشنده نیست اما در صورتی که رعایت نکنید می‌تواند خطرناک باشد. این بیماری حتی می‌تواند شما را مستعد بیماری‌های خطرناکی مانند سرطان کند.

ناشناس گفت: ۱۴۰۲/۱۱/۱۷ در ۲:۰۷ ب٫ظ خیلی حد انتظار بیماری سل کمکم کرد هم از لحاظ مصرف غذایی هم از لحاظ روحی که میتونم کنترلش کنم و خطر خاصی برای فرزندم نداره

بازی فکری: اگه خیلی بهداشت سرت میشه، بگو کدوم آبخوری تمیز و سالمه؟

● افرادی که سیستم ایمنی بدنشان به خوبی کار می‌کند ممکن است علائم سل را تجربه نکنند، حتی اگر به این باکتری مبتلا شده باشند.

پیشرفت عفونت سل به بیماری سل آشکار زمانی رخ می‌دهد که باسیل بر دفاع‌های دستگاه ایمنی غلبه و شروع به تکثیر کند. در بیماری سل اولیه حدود ۱-۵٪ از موارد، این پیشرفت به سرعت پس از عفونت اولیه رخ می‌دهد.

در اثر این حمله سلول‌های ایمنی به سلول‌های روده‌ی باریک حمله می‌کنند و با آسیب رساندن به پرزهای روده جذب مواد مغذی را کاهش می‌دهند.

بیماری سل یکی از انواع بیماری‌های ریوی است که به‌عنوان سیزدهمین عامل فوت در جهان شناخته می‌شود. کاهش وزن، خستگی بیش از حد و تعریق شبانه از جمله علائم عمومی این بیماری است.

به نظر می‌رسد برخی از تغییرات ژنی خطر ابتلا به بیماری سلیاک را افزایش می‌دهند. با این حال داشتن این گونه ژن‌ها به این معنی نیست که حتما به بیماری سلیاک دچار خواهید‌شد، بلکه نشان‌می‌دهد که عوامل دیگری نیز دخیل هستند.

○ اگر سل بر کلیه‌ها تأثیر بگذارد: وجود خون در ادرار و از دست دادن عملکرد کلیه

Report this page